
Gegrilde mango met limoenyoghurt en pistache
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
4 stuks mango's
2 stuks limoenen
100 gram pistachenoten
4 eetlepels geraspte kokos
450 gram Melkan Plantaardige kokosyoghurt
2 eetlepels honing
Bereidingswijze
1. Schil en snijd de mango langs de pit in dikke plakken. Rasp en pers de limoen. Rooster de pistache en hak grof. Rooster de geraspte kokos.
2. Grill de plakken mango in een hete grillpan totdat er grillstrepen ontstaan.
3. Meng de kokosyoghurt samen met de limoenschil, het limoensap en de honing.
4. Leg de plakken mango op 4 borden, verdeel de kokosyoghurt eroverheen en garneer met de pistache en de geroosterde kokosrasp.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
1470 Kj
Calorieën
349 kcal
Vetten
20 gram
Waarvan verzadigd vet
4 gram
Koolhydraten
29 gram
Waarvan suikers
28 gram
Vezels
3 gram
Eiwitten
11 gram
Meer recepten in de categorie