Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gegrilde Mexicaanse wraps met avocado

Gegrilde Mexicaanse wraps met avocado

Ingrediënten

  • 2 stuks rundertartaartjes
  • 1 zakje kruidenmix
  • 6 stuks tortillawraps
  • 2 stuks avocado's
  • 425 gram maïskorrels
  • 2 stuks zoete puntpaprika's
  • 5 stuks zongedroogde tomaten in olie
  • 4 eetlepels crème fraîche
Gegrilde Mexicaanse wraps met avocado product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Prak de biefstuktartaartjes met een vork fijn.
  2. 2. Was en snijd vervolgens de zoete puntpaprika in reepjes. Snijd de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes. Halveer de avocado’s over de lengte, verwijder pitten, de schil en snijd de avocado in plakjes. Laat het blikje maïs uitlekken.
  3. 3. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en rul de biefstuktartaartjes 3 minuten. Voeg de maïskorrels, de zoete puntpaprika, de zongedroogde tomaatjes en de burrito-mix toe en bak nog 3 minuten mee.
  4. 4. Verwarm de contactgrill of grillpan voor.
  5. 5. Verdeel het tartaarmengsel over de tortilla’s en volg met de avocado en de crème fraîche.
  6. 6. Rol de tortilla’s op en gril ze 4-5 minuten.
  7. 7. Verdeel de tortilla’s over de borden.

    Voedingswaarde

  • Kcal 571
  • Eiwit 24 g
  • Koolhydraten 67 g
  • waarvan suikers 6
  • Vet 20 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 5
  • Vezels 10