
Gegrilde Mexicaanse wraps met avocado
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
2 stuks rundertartaartjes
1 zakje kruidenmix
6 stuks tortillawraps
2 stuks avocado's
425 gram maïskorrels
2 stuks zoete puntpaprika's
5 stuks zongedroogde tomaten in olie
4 eetlepels crème fraîche
Bereidingswijze
1. Prak de biefstuktartaartjes met een vork fijn.
2. Was en snijd vervolgens de zoete puntpaprika in reepjes. Snijd de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes. Halveer de avocado’s over de lengte, verwijder pitten, de schil en snijd de avocado in plakjes. Laat het blikje maïs uitlekken.
3. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en rul de biefstuktartaartjes 3 minuten. Voeg de maïskorrels, de zoete puntpaprika, de zongedroogde tomaatjes en de burrito-mix toe en bak nog 3 minuten mee.
4. Verwarm de contactgrill of grillpan voor.
5. Verdeel het tartaarmengsel over de tortilla’s en volg met de avocado en de crème fraîche.
6. Rol de tortilla’s op en gril ze 4-5 minuten.
7. Verdeel de tortilla’s over de borden.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
2380 Kj
Calorieën
571 kcal
Vetten
20 gram
Waarvan verzadigd vet
5 gram
Koolhydraten
67 gram
Waarvan suikers
6 gram
Vezels
10 gram
Eiwitten
24 gram