In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gegrilde paprikasalade met olijven en kappertjes

Gegrilde paprikasalade met olijven en kappertjes

Gegrilde paprikasalade met olijven en kappertjes product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 zak paprikamix
  • 5 el olijfolie
  • 1 bakje pesto-olijven (165 g)
  • 2 tl kappertjes
  • 2 el basilicum, in reepjes
  • EXTRA grillpan
Bereiden
Halveer de paprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd ze in repen. Schep de paprikareepjes in een kom om met 3 eetlepels olijfolie.
Verhit de grillpan. Gril de paprika in porties in 4-5 minuten beetgaar en met mooie roosterstrepen. Schep de gegrilde paprika op een schaal.
Verdeel de olijven, de kappertjes en de basilicum over de paprika. Besprenkel met de resterende olijfolie en bestrooi met zout en peper naar smaak.
Variatie
Doe 1 geroosterde rode paprika in de blender met 2 theelepels kruidenkaas, een halve eetlepel fijngehakte peterselie en 2 theelepels yoghurtmayonaise en je hebt een heerlijke dip.

Voedingswaarde

eiwit
1 g
koolhydraten
4 g
vet
28 g
Kcal
285