Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gegrilde teriyaki kipdijfilet

Gegrilde teriyaki kipdijfilet

Ingrediënten

  • 1 bakje kipdijfilet (4 stuks)
  • 6 eetlepels PLUS Woksaus teriyaki
  • 1 cm gember
  • 1 teen knoflook
  • ½ limoen
  • 1 takje verse basilicum
  • 1 takje verse munt
Gegrilde teriyaki kipdijfilet product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Bijgerecht
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Doe de PLUS kant-en-klare Woksaus teriyaki in een kom. Voeg de geraspte gember, uitgeperste knoflook en het limoensap eraan toe en roer door.
  2. Hak de verse basilicum en munt fijn en voeg dit toe aan de marinade. Marineer de stukken kipdijfilet 30 minuten afgedekt in de marinade.
  3. Gril de stukken kip ca. 10 minuten per kant boven de hete kolen.