Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gegrilde zalmburger met komkommersalsa

Gegrilde zalmburger met komkommersalsa

Ingrediënten

  • 1 stuk rode ui
  • 500 gram tomaten
  • 2 stuks komkommers
  • 1 bosje koriander
  • 4 stuks bruine bollen
  • 4 stuks zalmfilets
  • 75 gram slamelange
  • 8 eetlepels sambasaus
Gegrilde zalmburger met komkommersalsa product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de rode ui. Snijd de tomaten en komkommer in kleine blokjes en de koriander fijn. Meng dit allemaal samen in een kom en zet in de koelkast.
  2. Snijd de bolletjes door midden. Verhit een grill pan en grill de bolletjes op de gesneden kant voor ongeveer 2 minuten totdat ze grillstrepen krijgen.
  3. Besprenkel de zalmfilets met olijfolie en grill deze in de hete grillpan voor ongeveer 3 minuten aan elke kant.
  4. Maak de sla aan in een kom met een scheutje olijfolie en versgemalen zwarte peper.
  5. Leg de zalmfilets op de broodjes, garneer met de salsa en de samba saus. Serveer met de aangemaakte sla.

    Voedingswaarde

  • Kcal 594
  • Eiwit 38 g
  • Koolhydraten 40 g
  • waarvan suikers 10
  • Vet 31 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 6
  • Vezels 6