
Gegrilde zalmfilets met pesto en rucola
4 pers.
ca. 15 min
Italiaans
Ingrediënten
4 Zalmfilets van 200g per stuk
2 Potjes pesto alla Rucola van Sacla
4 el Extra virgin olijfolie
1 Duopak krielaardappeltjes
2 el Olijfolie
1 Doosje Cherry tomaatjes
1 Zakje rucola
1 Citroen
Bereidingswijze
Olie een grillpan in en laat deze heet worden. Besmeer de zalm rijkelijk met pesto met rucola en doe er wat citroensap op. Gril de vis in ongeveer 10 minuten gaar; let op de vis moet wel zacht blijven.
Bak ondertussen de aardappeltjes in een met gewone olijfolie verhitte koekenpan goudbruin en gaar.
Serveer de zalm samen met verse rucola, cherry tomaatjes en gebakken aardappeltjes.
Variatietip!
Verhit de cherrytomaatjes even mee in de grillpan.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
641 kcal
Vetten
48 gram
Koolhydraten
9 gram
Eiwitten
45 gram