Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gegrilde zalmfilets met pesto en rucola

Gegrilde zalmfilets met pesto en rucola

Ingrediënten

  • 4 Zalmfilets van 200g per stuk
  • 2 Potjes pesto alla Rucola van Sacla
  • 4 el Extra virgin olijfolie
  • 1 Duopak krielaardappeltjes
  • 2 el Olijfolie
  • 1 Doosje Cherry tomaatjes
  • 1 Zakje rucola
  • 1 Citroen
Gegrilde zalmfilets met pesto en rucola product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Olie een grillpan in en laat deze heet worden. Besmeer de zalm rijkelijk met pesto met rucola en doe er wat citroensap op. Gril de vis in ongeveer 10 minuten gaar; let op de vis moet wel zacht blijven.
  2. Bak ondertussen de aardappeltjes in een met gewone olijfolie verhitte koekenpan goudbruin en gaar.
  3. Serveer de zalm samen met verse rucola, cherry tomaatjes en gebakken aardappeltjes.

Variatie

Verhit de cherrytomaatjes even mee in de grillpan.

    Voedingswaarde

  • Kcal 641
  • Eiwit 45 g
  • Koolhydraten 9 g
  • Vet 48 g