Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gegrilde zalmspies met groenten

Gegrilde zalmspies met groenten

Ingrediënten

  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 ui
  • 125 g champignons
  • 400 g zalmfilet
  • Extra: barbecue en satéprikkers
Gegrilde zalmspies met groenten product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Bijgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Leg de satéprikkers min. een uur van tevoren in een bak met water.
  2. Snijd de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd in blokjes van 3 bij 3 cm.
  3. Pel de ui en snijd deze in kleinere blokjes dan de paprika’s.
  4. Borstel de champignons schoon. Halveer, waar nodig, de grote champignons.
  5. Verwijder het vel van de zalm wanneer die er nog aan zit. Snijd de zalmfilet in blokjes van 3 bij 3 centimeter.
  6. Rijg om en om de paprika, ui en de zalmblokjes aan de satéprikkers en eindig met een champignon.
  7. Gaar de zalmspiesen in circa 8 minuten op de barbecue. Keer regelmatig om.

Variatie

Lekker met een frisse salade van avocado en komkommer