Gegrilde zalmspies met groenten - Recepten
Go-Tan roept uit voorzorg de Gebakken Uitjes 500 gram terug. De zakken kunnen mogelijk metaaldeeltjes bevatten.
Lees meer Verberg deze melding

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gegrilde zalmspies met groenten

Gegrilde zalmspies met groenten

Gegrilde zalmspies met groenten product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 ui
  • 125 g champignons
  • 400 g zalmfilet
  • Extra: barbecue en satéprikkers
Bereidingsvideo
Bereiden
Leg de satéprikkers min. een uur van tevoren in een bak met water.
Snijd de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd in blokjes van 3 bij 3 cm.
Pel de ui en snijd deze in kleinere blokjes dan de paprika’s.
Borstel de champignons schoon. Halveer, waar nodig, de grote champignons.
Verwijder het vel van de zalm wanneer die er nog aan zit. Snijd de zalmfilet in blokjes van 3 bij 3 centimeter.
Rijg om en om de paprika, ui en de zalmblokjes aan de satéprikkers en eindig met een champignon.
Gaar de zalmspiesen in circa 8 minuten op de barbecue. Keer regelmatig om.
Variatie
Lekker met een frisse salade van avocado en komkommer