1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gehakt met pasta en Pesto saus Basil

Gehakt met pasta en Pesto saus Basil

Gehakt met pasta en Pesto saus Basil product foto
  • Ingredienten:

  • 1 bak(jes) mozzarella bolletjes (gehalveerd)
  • 1 pot(ten) peper en zout
  • 4 el Sacla olijfolie citroen
  • 1 fles(jes) Sacla Pesto saus Basil
  • 1 pot(ten) Sacla Pastasaus tomaat & basilicum
  • 1 zak(je) Sacla conchiglie
  • 500 g gemengd gehakt
  • 1 zak(je) mozzarella bolletjes (gehalveerd)
Bereiden
Kruid het gehakt met peper en zout. Verwarm een koekenpan met olijfolie citroen en bak het gehakt rul.
Kook ondertussen de pasta in ruim water met zout beetgaar. Giet af, voeg de pesto saus basil en wat olijfolie citroen toe en breng op smaak met versgemalen peper.
Voeg de pastasaus, de halve mozzarella bolletjes en cherrytomaatjes toe aan het gehakt.
Schep de pasta in diepe borden en schep de saus met gehakt er overheen.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 49 g
  • koolhydraten
  • 9 g
  • vet
  • 72 g
  • Kcal
  • 855
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie