Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gehakt met pasta en Pesto saus Basil

Gehakt met pasta en Pesto saus Basil

Gehakt met pasta en Pesto saus Basil product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 bak(jes) mozzarella bolletjes (gehalveerd)
  • 1 pot(ten) peper en zout
  • 4 el Sacla olijfolie citroen
  • 1 fles(jes) Sacla Pesto saus Basil
  • 1 pot(ten) Sacla Pastasaus tomaat & basilicum
  • 1 zak(je) Sacla conchiglie
  • 500 g gemengd gehakt
  • 1 zak(je) mozzarella bolletjes (gehalveerd)
Bereiden
Kruid het gehakt met peper en zout. Verwarm een koekenpan met olijfolie citroen en bak het gehakt rul.
Kook ondertussen de pasta in ruim water met zout beetgaar. Giet af, voeg de pesto saus basil en wat olijfolie citroen toe en breng op smaak met versgemalen peper.
Voeg de pastasaus, de halve mozzarella bolletjes en cherrytomaatjes toe aan het gehakt.
Schep de pasta in diepe borden en schep de saus met gehakt er overheen.

Voedingswaarde

eiwit
49 g
koolhydraten
9 g
vet
72 g
Kcal
855