Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gehakt met pasta en Pesto saus Basil

Gehakt met pasta en Pesto saus Basil

Ingrediënten

  • 1 bak(jes) mozzarella bolletjes (gehalveerd)
  • 1 pot(ten) peper en zout
  • 4 el Sacla olijfolie citroen
  • 1 fles(jes) Sacla Pesto saus Basil
  • 1 pot(ten) Sacla Pastasaus tomaat & basilicum
  • 1 zak(je) Sacla conchiglie
  • 500 g gemengd gehakt
  • 1 zak(je) mozzarella bolletjes (gehalveerd)
Gehakt met pasta en Pesto saus Basil product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kruid het gehakt met peper en zout. Verwarm een koekenpan met olijfolie citroen en bak het gehakt rul.
  2. Kook ondertussen de pasta in ruim water met zout beetgaar. Giet af, voeg de pesto saus basil en wat olijfolie citroen toe en breng op smaak met versgemalen peper.
  3. Voeg de pastasaus, de halve mozzarella bolletjes en cherrytomaatjes toe aan het gehakt.
  4. Schep de pasta in diepe borden en schep de saus met gehakt er overheen.

    Voedingswaarde

  • Kcal 855
  • Eiwit 49 g
  • Koolhydraten 9 g
  • Vet 72 g