
Gehakt met pasta en Pesto saus Basil
4 pers.
ca. 25 min
Italiaans
Ingrediënten
1 bak(jes) mozzarella bolletjes (gehalveerd)
1 pot(ten) peper en zout
4 el Sacla olijfolie citroen
1 fles(jes) Sacla Pesto saus Basil
1 pot(ten) Sacla Pastasaus tomaat & basilicum
1 zak(je) Sacla conchiglie
500 g gemengd gehakt
1 zak(je) mozzarella bolletjes (gehalveerd)
Bereidingswijze
Kruid het gehakt met peper en zout. Verwarm een koekenpan met olijfolie citroen en bak het gehakt rul.
Kook ondertussen de pasta in ruim water met zout beetgaar. Giet af, voeg de pesto saus basil en wat olijfolie citroen toe en breng op smaak met versgemalen peper.
Voeg de pastasaus, de halve mozzarella bolletjes en cherrytomaatjes toe aan het gehakt.
Schep de pasta in diepe borden en schep de saus met gehakt er overheen.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
855 kcal
Vetten
72 gram
Koolhydraten
9 gram
Eiwitten
49 gram