
Geitenkaas-spinazie sandwiches
Lunch
4 pers.
ca. 25 min
Europees
Ingrediënten
12 sneeën maisbroden
150 gram tomatentapenade
125 gram zachte geitenkaas
40 gram spinazie (panklaar)
8 dadels (zonder pit)
12 cherry-/kerstomaatjes
Bereidingswijze
1. Steek met de uitsteekvorm of een glas 12 rondjes uit de sneetjes brood en besmeer met de tapenade. Verdeel over 8 broodrondjes geitenkaas, spinazie en dadels.
2. Stapel 4 keer 2 belegde broodrondjes. Dek de stapeltjes af met de laatste broodrondjes met de besmeerde kant naar beneden. Rijg de tomaatjes aan de prikkers en steek daarmee de broodstapeltjes vast.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
450 kcal
Vetten
23 gram
Waarvan verzadigd vet
7 gram
Koolhydraten
41 gram
Vezels
6 gram
Eiwitten
16 gram
Zout
2 gram
Meer recepten in de categorie