Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Geitenkaastosti met chorizo en kappertjes

Geitenkaastosti met chorizo en kappertjes

Ingrediënten

  • 8 sneetjes boerenvolkorenbrood
  • 2 el olijfolie
  • 1 grote teen knoflook, gehalveerd
  • 1 pakje verse geitenkaas schijfjes (125 gr)
  • 12 plakjes chorizo
  • 1 potje kappertjes (100 gr)
  • 2 potjes vijgen chutney met sjalot (à 43 gr, Bonne Maman)
  • grill of tosti-apparaat
Geitenkaastosti met chorizo en kappertjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Zet de grill aan. Bestrijk de sneetjes brood aan één kant met wat olie en rooster ze onder de grill lichtbruin. Haal van de grill en bestrijk de geroosterde kant met de knoflookhelften.
  2. Verkruimel de geitenkaas. Verdeel de chorizo, geitenkaas en kappertjes over 4 sneetjes brood en leg de andere sneetjes erop, met de kant met knoflook naar beneden. Bak de tosti’s in de grillpan of het tosti-apparaat lichtbruin. Snijd de tosti’s schuin doormidden en serveer met de chutney.