Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gekaramelliseerde walnoten

Gekaramelliseerde walnoten

Gekaramelliseerde walnoten product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 100 g suiker
  • 50 ml water
  • 100 g gepelde walnoten
  • 1 tl witte peperkorrels, grof gemalen
  • EXTRA bakpapier
Bereiden
Verwarm de suiker met het water tot de suiker is opgelost. Breng aan de kook en laat de suiker zonder te roeren goudbruin karamelliseren. Schud af en toe licht met de pan.
Neem de pan van het vuur en haal de walnoten één voor één met een vork door de karamel. Leg ze los van elkaar op bakpapier.
Bestrooi de walnoten voordat de karamel is afgekoeld met de peper en laat drogen.

Voedingswaarde

eiwit
4 g
koolhydraten
27 g
vet
17 g
Kcal
280