

Gele curry met basmatirijst
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
11.06 voor 4 pers.
Ingrediënten
300 gram Basmati rijst
1 stuk Rode uien
2 stuks Courgette
400 gram Kabeljauw
1 eetlepel Zonnebloemolie
3 eetlepel Gele curry
400 ml Kokosmelk
Bereidingswijze
1. Kook de rijst zoals op de verpakking vermeld staat.
2. Snij de ui in halve ringen, de courgette in halve maantjes en de kabeljauw in stukken.
3. Verhit de olie in een koekenpan en bak de currypasta kort aan. Voeg de ui en courgette toe en bak 5 minuten mee. Voeg de kokosmelk toe, roer door. Breng de kabeljauw op smaak met peper en zout en leg in de curry. Laat met deksel nu 5 minuten stoven tot de vis gaar is.
4. Serveer de rijst met de gele curry. Garneer optioneel met verse koriander.
Meer recepten in de categorie