
Gemarineerde gerookte makreel
Lunch
4 pers.
ca. 10 min
Europees
Ingrediënten
250 milliliter wittewijnazijn
2 rode uien (in dunne ringen)
2 jeneverbessen
8 peperkorrels
4 kruidnagels
1 eetlepel honing
4 gerookte makreelfilets
100 gram crème fraîche
2 eetlepels augurken (in kleine blokjes)
2 eetlepels bieslook (fijngesneden)
0 bieslook (om te garneren)
0 roggebroden (voor erbij)
Bereidingswijze
1. Hak de overige ui fijn en meng met de crème fraîche, augurken en de bieslook.
2. Neem de visfilets uit de marinade en leg ze op borden. Schep een royale dot crème-fraîchemengsel ernaast en bestrooi met de bieslook en uienringen. Serveer met roggebrood.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
350 kcal
Vetten
25 gram
Waarvan verzadigd vet
9 gram
Koolhydraten
13 gram
Vezels
3 gram
Eiwitten
17 gram
Zout
1 gram
Meer recepten in de categorie