

Geroosterde aardappelpartjes met rozemarijn en kippenbout
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 50 min
20.19 voor 4 pers.
Ingrediënten
3 tenen Knoflook
6 eetlepel Olijfolie
1 stuk Citroen
4 stuks Kipdrumsticks
1 theelepel Paprikapoeder
1 theelepel Tijm
900 gram Aardappelpartjes
2 takjes Rozemarijn
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
2. Hak de knoflook fijn en meng met de olijfolie en sap van 1 citroen. Breng de kip op smaak met de paprikapoeder, tijm en peper.
3. Verdeel de aardappelpartjes, de kippenbouten en de rozemarijn in een ovenschaal en schenk het oliemengsel hier overheen. Meng goed door en breng op smaak met zout.
4. Bak 40 minuten af in de oven, hussel regelmatig door, tot de aardappels en de kip gaar zijn.
Meer recepten in de categorie