

Geroosterde aardappeltjes met feta, broccoli en vegetarische schnitzel
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 45 min
AGV
12.49 voor 4 pers.
Ingrediënten
800 gram Krieltjes
1 eetlepel Oregano
1 stuk Broccoli
4 stuks Vegetarische schnitzels
1 stuk Citroenen
1 bosje Peterselie
100 gram Feta
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 225 graden. Meng de krieltjes met 2 eetlepels olijfolie, de oregano en een snuf zout. Verdeel over een ovenschaal en rooster 10 minuten onderin of in het midden van de oven.
2. Snijd ondertussen de broccoli in roosjes en de steel in dunne plakjes. Meng met 2 eetlepels olijfolie en een snuf zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en schuif als de krieltjes 10 minuten in de oven hebben gezeten bovenin de oven. Rooster nog 15-20 minuten.
3. Verwarm een grote koekenpan met een scheut olijfolie op middelhoog vuur. Bak hierin de vegetarische schnitzels goudbruin en krokant. Breng op smaak met een snufje zout. Snijd de citroen in parten en hak de peterselie fijn. Verbrokkel de feta.
4. Meng de krieltjes met de feta en serveer met de broccoli, vegetarische schnitzels en partjes citroen.
Meer recepten in de categorie