Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Geroosterde aardappeltjes met feta, broccoli en vegetarische schnitzel

Geroosterde aardappeltjes met feta, broccoli en vegetarische schnitzel

Ingrediënten

  • 800 gram Krieltjes
  • 1 eetlepel Oregano, gedroogd
  • 1 stuk Broccoli
  • 4 stuks Vegetarische schnitzels
  • 1 stuk Citroenen
  • 1 bosje Peterselie
  • 100 gram Feta
Geroosterde aardappeltjes met feta, broccoli en vegetarische schnitzel product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 45 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Verwarm de oven voor op 225 graden. Meng de krieltjes met 2 eetlepels olijfolie, de oregano en een snuf zout. Verdeel over een ovenschaal en rooster 10 minuten onderin of in het midden van de oven.
  2. 2. Snijd ondertussen de broccoli in roosjes en de steel in dunne plakjes. Meng met 2 eetlepels olijfolie en een snuf zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en schuif als de krieltjes 10 minuten in de oven hebben gezeten bovenin de oven. Rooster nog 15-20 minuten.
  3. 3. Verwarm een grote koekenpan met een scheut olijfolie op middelhoog vuur. Bak hierin de vegetarische schnitzels goudbruin en krokant. Breng op smaak met een snufje zout. Snijd de citroen in parten en hak de peterselie fijn. Verbrokkel de feta.
  4. 4. Meng de krieltjes met de feta en serveer met de broccoli, vegetarische schnitzels en partjes citroen.

    Voedingswaarde

  • Kcal 477
  • Eiwit 23 g
  • Koolhydraten 49 g
  • waarvan suikers 1
  • Vet 18 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 5
  • Vezels 9