

Geroosterde bietjes met balsamicoazijn
4 pers.
ca. 20 min
Ingrediënten
500 gr gekookte bietjes
bakolijfolie
balsamicoazijn
gerookte zeezout flakes
2 takjes platte peterselie
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakblik met bakpapier.
2. Haal de bietjes uit de verpakking, laat uitlekken en dep ze droog. Snijd iedere biet in 12 partjes.
3. Meng de partjes op het bakblik met 2 el bakolijfolie, 1 el balsamicoazijn en een snuf gerookt zeezout. Rooster 15 minuten in de oven.
4. Serveer de bietjes als bijgerecht en garneer met fijngehakte peterselie.
Variatietip!
Ook lekker in combinatie met verkruimelde geitenkaas of geroosterde walnoten. Of voeg eens wat grove partjes goudreinet appel toe tijdens het roosteren.
Meer recepten in de categorie