In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Geroosterde-bloemkoolsalade met vinaigrettedressing

Geroosterde-bloemkoolsalade met vinaigrettedressing

Geroosterde-bloemkoolsalade met vinaigrettedressing product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Gourmetten
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1/2 kleine bloemkool, in roosjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels vinaigrettedressing
  • 30 g rucola
  • 2 eetlepels walnoten, geroosterd
  • 2 eetlepels Parmezaanse kaas, geraspt
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Schep de bloemkoolroosjes om met de olijfolie en breng het opsmaak met zout en peper. Rooster de bloemkoolroosjes 15 minuten in de oven. Meng de bloemkool met de dressing, rucola, geroosterde walnoten en Parmezaanse kaas.