1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Geroosterde-bloemkoolsalade met vinaigrettedressing

Geroosterde-bloemkoolsalade met vinaigrettedressing

Geroosterde-bloemkoolsalade met vinaigrettedressing product foto
  • Ingredienten:

  • 1/2 kleine bloemkool, in roosjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels vinaigrettedressing
  • 30 g rucola
  • 2 eetlepels walnoten, geroosterd
  • 2 eetlepels Parmezaanse kaas, geraspt
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Schep de bloemkoolroosjes om met de olijfolie en breng het opsmaak met zout en peper. Rooster de bloemkoolroosjes 15 minuten in de oven. Meng de bloemkool met de dressing, rucola, geroosterde walnoten en Parmezaanse kaas.
Menugang
Gourmetten
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie