Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Geroosterde-bloemkoolsalade met vinaigrettedressing

Geroosterde-bloemkoolsalade met vinaigrettedressing

Ingrediënten

  • 1/2 kleine bloemkool, in roosjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels vinaigrettedressing
  • 30 g rucola
  • 2 eetlepels walnoten, geroosterd
  • 2 eetlepels Parmezaanse kaas, geraspt
Geroosterde-bloemkoolsalade met vinaigrettedressing product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Gourmetten
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Schep de bloemkoolroosjes om met de olijfolie en breng het opsmaak met zout en peper. Rooster de bloemkoolroosjes 15 minuten in de oven. Meng de bloemkool met de dressing, rucola, geroosterde walnoten en Parmezaanse kaas.