3 el verse kruiden, bijv. peterselie, bieslook en kervel, fijngehakt
bakplaat bekleed met bakpapier
Bereiden
Verwarm de oven voor tot 220ºC. Snijd de worteltjes van de bos, maar laat nog een klein stukje van het groen zitten. Schil ze met een dunschiller. Snijd dikke wortels in de lengte door. Verdeel de worteltjes over de bakplaat en besprenkel met 2 el olijfolie.
Rooster de worteltjes in de voorverwarmde oven in 25 minuten mooi bruin en knapperig gaar.
Meng voor de kruidenolie de kruiden door de resterende 4 el olijfolie.
Leg de geroosterde worteltjes op een schaal en besprenkel met de kruidenolie. Bestrooi met peper naar smaak.
Voedingswaarde
eiwit
1 g
koolhydraten
11 g
vet
23 g
Kcal
265
Het volgende product(en) is op het gekozen moment niet in de aanbieding