
Geroosterde feta-aardappeltjes met kip en broccoli
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 40 min
35.69 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 kilo Kruimige aardappels
2 eetlepel Olijfolie
2 theelepel Oregano
4 stuks Kipdrumsticks
2 theelepel Silvo kruiden voor kip
200 gram Kleine trostomaatjes aan de tak
500 gram Broccoli
2 theelepel Citroenrasp
75 gram Feta
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 225 graden. Schil de aardappels en snijd in stukken van gelijke grootte. Meng de aardappels met de olie, een theelepel zout en de oregano. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 35 minuten in de oven.
2. Meng de kipdrumsticks met de kipkruiden. Haal de bakplaat met aardappels uit de oven en verdeel hier de kipdrumsticks en trostomaatjes over. Rooster nog 10-15 minuten, tot de aardappeltjes en kip goudbruin en gaar zijn.
3. Snijd de broccoli in roosjes. Breng een pan met water aan de kook en kook hierin de broccoliroosjes in 5 minuten beetgaar. Giet af en breng op smaak met de citroenrasp.
4. Verbrokkel de feta en verdeel over de aardappels. Serveer de geroosterde feta-aardappeltjes met de kip, tomaatjes en broccoli.
Meer recepten in de categorie