
Geroosterde grapefruit met druiven en yoghurt
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
4 stuks grapefruits
250 gram pitloze witte druiven
250 gram Griekse yoghurt
4 eetlepels donkere basterdsuiker
Bereidingswijze
1. Verhit de oven op grillstand.
2. Snijd de grapefruits en de druiven doormidden en gril beiden 5-7 minuten in de oven.
3. Verdeel het fruit over de borden en serveer met de yoghurt.
Tip: bestrooi elke grapefruit voor het grillen met 1 eetlepels Van Gilse Basterdsuiker donker voor een knapperig karamel-laagje.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
1056 Kj
Calorieën
250 kcal
Vetten
3 gram
Waarvan verzadigd vet
1 gram
Koolhydraten
48 gram
Waarvan suikers
43 gram
Vezels
4 gram
Eiwitten
5 gram
Meer recepten in de categorie