Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Geroosterde groenten met falafel en naanbrood

Geroosterde groenten met falafel en naanbrood

Ingrediënten

  • 2 stuks aubergines
  • 1 stuk courgette
  • 1 bakje munt
  • 400 gram verse spinazie
  • 400 gram falafel
  • 4 stuks naanbroden
  • 2 eetlepels za'atar
  • 200 gram hummus
  • 3 eetlepels kwark
  • 100 gram granaatappelpitten
Geroosterde groenten met falafel en naanbrood product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Halveer de aubergines en courgette en snijd in grove stukken. Hak alle blaadjes van de munt fijn.
  2. Bak de falafel en rooster de naanbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Rooster de groenten met de za'atar en een scheutje olijfolie in 10 minuten gaar.
  4. Meng de hummus, de kwark en de munt samen in een kom.
  5. Bestrijk de naanbroden met de hummusdip, verdeel de spinazie, de falafel en de geroosterde groenten erover en garneer met de granaatappelpitjes.

    Voedingswaarde

  • Kcal 932
  • Eiwit 33 g
  • Koolhydraten 106 g
  • waarvan suikers 12
  • Vet 37 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 13
  • Vezels 24