
Geroosterde groenten met falafel en naanbrood
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
2 stuks aubergines
1 stuk courgette
1 bakje munt
400 gram verse spinazie
400 gram falafel
4 stuks naanbroden
2 eetlepels za'atar
200 gram hummus
3 eetlepels kwark
100 gram granaatappelpitten
Bereidingswijze
1. Halveer de aubergines en courgette en snijd in grove stukken. Hak alle blaadjes van de munt fijn.
2. Bak de falafel en rooster de naanbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3. Rooster de groenten met de za'atar en een scheutje olijfolie in 10 minuten gaar.
4. Meng de hummus, de kwark en de munt samen in een kom.
5. Bestrijk de naanbroden met de hummusdip, verdeel de spinazie, de falafel en de geroosterde groenten erover en garneer met de granaatappelpitjes.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
3912 Kj
Calorieën
932 kcal
Vetten
37 gram
Waarvan verzadigd vet
13 gram
Koolhydraten
106 gram
Waarvan suikers
12 gram
Vezels
24 gram
Eiwitten
33 gram
Meer recepten in de categorie