Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Geroosterde paprika salade met halloumi en pijnboompitten

Geroosterde paprika salade met halloumi en pijnboompitten

Ingrediënten

  • 4 stuks zoete puntpaprika's
  • 2 teentjes knoflook
  • 150 gram pijnboompitten
  • 1 bosje basilicum
  • 400 gram cherrytomaten
  • 150 gram rucolamelange
  • 400 gram halloumi
  • 1 stuk ciabattabroodje
Geroosterde paprika salade met halloumi en pijnboompitten product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de paprika in grove repen, pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de basilicum fijn en halveer de cherrytomaatjes. Snijd de halloumi en ciabatta in plakken van 2 centimeter.
  2. 2. Verdeel de paprika en knoflook over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met olijfolie en rooster in de oven voor 10 minuten. Haal uit de oven en laat afkoelen.
  3. 2. Verhit een koekenpan en rooster de pijnboompitten ongeveer 1 minuut.
  4. 3. Meng de paprika, de rucola, de cherrytomaatjes en de basilicum tot een salade.
  5. 4. Verhit een grillpan en grill de halloumi en ciabatta aan beide kanten voor ongeveer 2 minuten. Scheur de halloumi in stukken en serveer bovenop de salade.
  6. 5. Garneer de salade met de geroosterde pijnboompitten en serveer samen met de geroosterde ciabatta.

    Voedingswaarde

  • Kcal 665
  • Eiwit 35 g
  • Koolhydraten 27 g
  • waarvan suikers 8
  • Vet 46 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 3
  • Vezels 6