Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Geroosterde tilapiafilet met roergebakken broccoli en krielaardappeltjes

Geroosterde tilapiafilet met roergebakken broccoli en krielaardappeltjes

Ingrediënten

  • 1 Duobak krielaardappeltjes
  • 1 Zak panklare broccoli roosjes
  • 4 Stukken tilapiafilets
  • 2 el Bloem
  • 1 Ei
  • 1 zak Viskruiden van Silvo
  • 2 el Olijfolie
  • 3 el Silvo bieslook
  • 2 Sjalotjes
  • 2 el Roomoter
  • Peper
  • Zout
Geroosterde tilapiafilet met roergebakken broccoli en krielaardappeltjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de aardappeltjes en de broccoli beetgaar in water met wat zout.
  2. Snij ondertussen de Sjalotjes fijn.
  3. Kruid in de tussentijd de tilapiafilets met peper en zout en wentel door de bloem. Klop de overtollige bloem eraf en haal ze door het losgeklopte ei. Bestrooi ze vervolgens met de viskruiden en bak ze direct in een voorverwarmde grillpan, die bestreken is met wat olijfolie.
  4. Giet vervolgens de broccoli af en spoel de broccoli koud om doorgaren te voorkomen. Giet ook de aardappeltjes af en meng de boter en bieslook er doorheen.
  5. Haal de vis uit de pan en houd deze even warm. Bak in deze pan de gesneden sjalotjes en de broccoli roosjes op hoog vuur om en om en kruid met peper en zout.
  6. Schep de broccoli en de aardappeltjes op de borden en leg de vis er bij.

    Voedingswaarde

  • Kcal 391
  • Eiwit 33 g
  • Koolhydraten 19 g
  • Vet 20 g