
Geroosterde tilapiafilet met roergebakken broccoli en krielaardappeltjes
4 pers.
ca. 25 min
Hollands
Ingrediënten
1 Duobak krielaardappeltjes
1 Zak panklare broccoli roosjes
4 Stukken tilapiafilets
2 el Bloem
1 Ei
1 zak Viskruiden van Silvo
2 el Olijfolie
3 el Silvo bieslook
2 Sjalotjes
2 el Roomoter
Peper
Zout
Bereidingswijze
Kook de aardappeltjes en de broccoli beetgaar in water met wat zout.
Snij ondertussen de Sjalotjes fijn.
Kruid in de tussentijd de tilapiafilets met peper en zout en wentel door de bloem. Klop de overtollige bloem eraf en haal ze door het losgeklopte ei. Bestrooi ze vervolgens met de viskruiden en bak ze direct in een voorverwarmde grillpan, die bestreken is met wat olijfolie.
Giet vervolgens de broccoli af en spoel de broccoli koud om doorgaren te voorkomen. Giet ook de aardappeltjes af en meng de boter en bieslook er doorheen.
Haal de vis uit de pan en houd deze even warm. Bak in deze pan de gesneden sjalotjes en de broccoli roosjes op hoog vuur om en om en kruid met peper en zout.
Schep de broccoli en de aardappeltjes op de borden en leg de vis er bij.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
391 kcal
Vetten
20 gram
Koolhydraten
19 gram
Eiwitten
33 gram