Ga naar hoofdinhoud
  • Voor 23:55 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 1300 Laagblijvers
  • PLUS Express: over 2 uur op jouw adres
  • Folder
  • Klantenservice
0.00
0
0
Menu
Producten
Aanbiedingen
BBQ assortiment
Aardappelen, groente, fruit
Verse kant-en-klaarmaaltijden
Vlees, kip, vis, vega
Kaas, vleeswaren, tapas
Zuivel, eieren, boter
Brood, gebak, bakproducten
Ontbijtgranen, broodbeleg, tussendoor
Frisdrank, sappen, koffie, thee
Wijn, bier, sterke drank
Pasta, rijst, internationale keuken
Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
Snoep, koek, chocolade, chips, noten
Diepvries
Baby, drogisterij
Bewuste voeding
Huishouden
Koken, non-food, service
Huisdier
Aanbiedingen
Recepten
Goed eten
InspiratiePLUS magazine
Spaaracties
Zakelijk
Winkels
Meer
Goed eten
InspiratieWijnkiezerPLUS magazine
SpaaractiesZakelijkWinkelsTaartenshopBloemenshopWijnshopBoodschappenlijstjes
Kies jouw winkel
Geroosterde-tomatensoep met puntpaprika en pijnboompitten

Geroosterde-tomatensoep met puntpaprika en pijnboompitten

hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
38.47 voor 4 pers.

Ingrediënten

1 kilo Cocktailtrostomaten
2 stuks Puntpaprika
1 stuk Rode ui
3 tenen Knoflook
4 eetlepel Olijfolie
1 eetlepel Balsamico
1 theelepel Suiker
40 gram Pijnboompitten
750 ml Tuinkruidenbouillon
4 stuks Kaastomaat
4 eetlepel Skyr of yoghurt
4 takjes Basilicum

Kies producten

PLUS Cocktailtrostomaten
Per 500 g
2.
75
2
2
PLUS Rode uien
Per 1000 g
1.
25
1
1
Neutraal Knoflook
Per 2 st
1.
39
1
1
BIO+ Balsamico azijn
Per 250 ml
3.
25
1
1
Neutraal Suiker
Per 1500 g
1.
43
1
1
Zonnatura Tuinkruidenbouillon bio
Per 60 g
1.
89
1
1
Goedhart Kaastomaat bollen
Per 4 st
2.
85
1
1
Arla Skyr naturel
Per 450 g
1.
99
1
1

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 225 graden. Halveer de tomaten, snijd de puntpaprika’s en rode ui in grove stukken en plet de tenen knoflook. Meng met twee eetlepels van de olijfolie, azijn, suiker en een flinke snuf zout. Verdeel over een ovenschaal en rooster 20-25 minuten tot de tomaten en paprika zacht zijn. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan.
2. Haal de schaal uit de oven en verlaag de temperatuur naar 180 graden. Verwijder de schil van de ui en knoflook. Pureer de tomaten, paprika, ui en knoflook met de bouillon in een keukenmachine, blender of met een staafmixer tot een gladde soep. Voeg eventueel meer bouillon of water toe als de structuur te dik is.
3. Verwarm de kaas-tomaatbollen 5 minuten in de oven. Verdeel de soep over 4 grote kommen of diepe borden. Garneer met een lepel skyr, de basilicumblaadjes, de resterende olijfolie en pijnboompitjes. Serveer samen met de kaas-tomaatbollen.
Deel het op:
Meer recepten in de categorie
Koken met Korting
Wijzig moment
Producten niet beschikbaar
Helaas is dit product niet beschikbaar bij . Het wordt verwijderd uit je winkelwagentje. Kies een alternatief product of selecteer een andere supermarkt om dit product te bestellen.
Niet beschikbare product in geselecteerde winkel:
Andere winkel kiezen
Producten toevoegen
Je hebt nog producten in je winkelwagen. Je kunt deze producten toevoegen aan de bestelling die je gaat wijzigen.
Niet toevoegen

PLUS Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen, acties, inspiratie en persoonlijke aanbevelingen gem. 2x per week in je inbox
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt nu een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Niet ontvangen? Check je spamfolder.

Download de gratis app

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Acties

Everyday Luxury Badtextiel
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Acties

Everyday Luxury Badtextiel
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS
Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop
Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren
PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes
Everyday Luxury Badtextiel
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Actievoorwaarden
Cookie informatie
Belangrijke veiligheidswaarschuwing Toevoeging
Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Lay’s Bugles en Lay’s Wokkels

De cookies van PLUS

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën, zodat wij en derden jouw gedrag op onze website(s), maar ook daarbuiten kunnen volgen, ook wanneer je doorklikt vanuit onze e-mails en nieuwsbrieven. Verder kunnen wij versleutelde persoonsgegevens delen (zoals een e-mailadres en aankoopgegevens) met derde partijen zoals onze advertentiepartners om je gepersonaliseerde advertenties te laten zien op onze website(s), maar ook daarbuiten. Ook kunnen wij jouw gegevens gebruiken om analyses uit te voeren zoals het meten van de effectiviteit van onze advertenties. Als je alle cookies accepteert, dan ga je akkoord dat wij jouw gegevens (versleuteld) kunnen delen met derden. Via cookievoorkeuren kun je ook zelf instellen welke cookies we plaatsen en je toestemming wijzigen of intrekken. Lees meer in ons cookiebeleid en privacy statement.
Zelf instellen