Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Warme dips: gesmolten kaas

Warme dips: gesmolten kaas

Ingrediënten

  • 1 camembert
  • 3 rode druiven
  • 2 takjes tijm
Warme dips: gesmolten kaas product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Bijgerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm je oven voor op 200 graden.
  2. Snijd de ronde rand van de zijkant van de camembert.
  3. Snijd de rest van de kaas in stukjes ter grootte van een dobbelstenen en doe in een ovenbestendig schaaltje.
  4. Halveer de druiven en verdeel samen met de tijm over de kaas.
  5. Schuif het schaaltje in de oven en verwarm ongeveer 10 minuten, tot de kaas is gesmolten en de druiven zacht zijn.
  6. Serveer warm met crackers of soepstengels.