Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Warme dips: gesmolten kaas

Warme dips: gesmolten kaas

Warme dips: gesmolten kaas product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 camembert
  • 3 rode druiven
  • 2 takjes tijm
Bereiden
Verwarm je oven voor op 200 graden.
Snijd de ronde rand van de zijkant van de camembert.
Snijd de rest van de kaas in stukjes ter grootte van een dobbelstenen en doe in een ovenbestendig schaaltje.
Halveer de druiven en verdeel samen met de tijm over de kaas.
Schuif het schaaltje in de oven en verwarm ongeveer 10 minuten, tot de kaas is gesmolten en de druiven zacht zijn.
Serveer warm met crackers of soepstengels.