Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gestoofde Kabeljauw met snijbonen en notenrijst

Gestoofde Kabeljauw met snijbonen en notenrijst

Ingrediënten

  • 1 pak(je) MAGGI Citroen Dille saus voor vis
  • 500 g kabeljauw
  • 800 g panklare snijbonen
  • 350 g notenrijst
  • 1 stuk(ken) citroen (in partjes)
  • 1 stuk(ken) ui (gesnipperd)
  • 2 el boter of margarine
Gestoofde Kabeljauw met snijbonen en notenrijst product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de ui 4 minuten op laag vuur. Maak ondertussen de saus klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Dep vervolgens de vis droog tussen vellen keukenpapier. Leg de vis op de ui in de pan en giet de saus erover. Laat met het deksel op de pan 15 minuten op laag vuur zachtjes stoven. Schep af en toe wat saus over de vis.
  3. Kook ondertussen de snijbonen in 6 minuten gaar en houd ze warm. Kook ook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Serveer de vis met de rijst en snijbonen en serveer de partjes citroen er apart bij.

    Voedingswaarde

  • Kcal 370
  • Eiwit 26 g
  • Koolhydraten 18 g
  • Vet 23 g