
Gestoofde Kabeljauw met snijbonen en notenrijst
4 pers.
ca. 30 min
Hollands
Ingrediënten
1 pak(je) MAGGI Citroen Dille saus voor vis
500 g kabeljauw
800 g panklare snijbonen
350 g notenrijst
1 stuk(ken) citroen (in partjes)
1 stuk(ken) ui (gesnipperd)
2 el boter of margarine
Bereidingswijze
Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de ui 4 minuten op laag vuur. Maak ondertussen de saus klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Dep vervolgens de vis droog tussen vellen keukenpapier. Leg de vis op de ui in de pan en giet de saus erover. Laat met het deksel op de pan 15 minuten op laag vuur zachtjes stoven. Schep af en toe wat saus over de vis.
Kook ondertussen de snijbonen in 6 minuten gaar en houd ze warm. Kook ook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer de vis met de rijst en snijbonen en serveer de partjes citroen er apart bij.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
370 kcal
Vetten
23 gram
Koolhydraten
18 gram
Eiwitten
26 gram