1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gestoofde Kabeljauw met snijbonen en notenrijst

Gestoofde Kabeljauw met snijbonen en notenrijst

Gestoofde Kabeljauw met snijbonen en notenrijst product foto
  • Ingredienten:

  • 1 pak(je) MAGGI Citroen Dille saus voor vis
  • 500 g kabeljauw
  • 800 g panklare snijbonen
  • 350 g notenrijst
  • 1 stuk(ken) citroen (in partjes)
  • 1 stuk(ken) ui (gesnipperd)
  • 2 el boter of margarine
Bereiden
Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de ui 4 minuten op laag vuur. Maak ondertussen de saus klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Dep vervolgens de vis droog tussen vellen keukenpapier. Leg de vis op de ui in de pan en giet de saus erover. Laat met het deksel op de pan 15 minuten op laag vuur zachtjes stoven. Schep af en toe wat saus over de vis.
Kook ondertussen de snijbonen in 6 minuten gaar en houd ze warm. Kook ook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer de vis met de rijst en snijbonen en serveer de partjes citroen er apart bij.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 26 g
  • koolhydraten
  • 18 g
  • vet
  • 23 g
  • Kcal
  • 370
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie