

Getoaste croissants met ham, kaas en pittige sesamtopping
Brunch
4 pers.
ca. 20 min
Brood
8.81 voor 4 pers.
Ingrediënten
3 eetlepel Sesamzaad
1 theelepel Zwarte peper
1 theelepel Chilipeper vlokken
1 stuk Ei
4 stuks Roomboter croissants
1 stuk Rode ui
6 eetlepel Barbecuesaus
190 gram Goudse jong belegen komijn
100 gram Yorkham
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng het sesamzaad met de zwarte peper en chiliflakes. Kluts het ei los en snijd de rode ui in dunne ringen.
2. Halveer de croissants in de lengte en besmeer de binnenkant met de barbecuesaus. Vul de croissants met de kaas, ham en rode-uienringen.
3. Besmeer de bovenkant van de croissants met het ei en top met de zadentopping. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ongeveer 10 minuten in de oven, tot de croissants krokant zijn en de kaas gesmolten.
Meer recepten in de categorie