
Gevuld kaasbrood
4 pers.
ca. 10 min
Hollands
Ingrediënten
1 Korenlanders Rustiek stokbrood meergranen
50 g belegen komijnekaas (PLUS Klaverland), geraspt
25 g oude kaas (PLUS Klaverland), geraspt
50 g jonge kaas (PLUS Klaverland), geraspt
3 el bieslook (bakje 20 g), fijngesneden
Bereidingswijze
Snijd bovenop in het stokbrood 4 kleine vierkantjes, steek er een vierkantje brood uit, zodat je een vierkant gaatje hebt waar de kaas in kan.
Schep de geraspte kaas en bieslook in een kom door elkaar en verdeel de kaas over de gaatjes. Sluit af met het uitgestoken stukje brood.
Bak het brood 10 minuten in een voorverwarmde oven af op 175°C. Of wikkel het brood in aluminiumfolie en leg het op de barbecue. Gril het brood circa 15 minuten. Keer regelmatig.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
285 kcal
Vetten
7 gram
Koolhydraten
32 gram
Eiwitten
13 gram