Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gevuld kaasbrood

Gevuld kaasbrood

Ingrediënten

  • 1 Korenlanders Rustiek stokbrood meergranen
  • 50 g belegen komijnekaas (PLUS Klaverland), geraspt
  • 25 g oude kaas (PLUS Klaverland), geraspt
  • 50 g jonge kaas (PLUS Klaverland), geraspt
  • 3 el bieslook (bakje 20 g), fijngesneden
Gevuld kaasbrood product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Bijgerecht
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd bovenop in het stokbrood 4 kleine vierkantjes, steek er een vierkantje brood uit, zodat je een vierkant gaatje hebt waar de kaas in kan.
  2. Schep de geraspte kaas en bieslook in een kom door elkaar en verdeel de kaas over de gaatjes. Sluit af met het uitgestoken stukje brood.
  3. Bak het brood 10 minuten in een voorverwarmde oven af op 175°C. Of wikkel het brood in aluminiumfolie en leg het op de barbecue. Gril het brood circa 15 minuten. Keer regelmatig.

    Voedingswaarde

  • Kcal 285
  • Eiwit 13 g
  • Koolhydraten 32 g
  • Vet 7 g