50 g belegen komijnekaas (PLUS Klaverland), geraspt
25 g oude kaas (PLUS Klaverland), geraspt
50 g jonge kaas (PLUS Klaverland), geraspt
3 el bieslook (bakje 20 g), fijngesneden
Bereiden
Snijd bovenop in het stokbrood 4 kleine vierkantjes, steek er een vierkantje brood uit, zodat je een vierkant gaatje hebt waar de kaas in kan.
Schep de geraspte kaas en bieslook in een kom door elkaar en verdeel de kaas over de gaatjes. Sluit af met het uitgestoken stukje brood.
Bak het brood 10 minuten in een voorverwarmde oven af op 175°C. Of wikkel het brood in aluminiumfolie en leg het op de barbecue. Gril het brood circa 15 minuten. Keer regelmatig.
Voedingswaarde
eiwit
13 g
koolhydraten
32 g
vet
7 g
Kcal
285
Het volgende product(en) is op het gekozen moment niet in de aanbieding