
Gevulde champignons
Voorgerecht
4 pers.
ca. 15 min
Europees
Ingrediënten
250 gram (kastanje)champignons (schoongeveegd)
1 eetlepel olijfolie
1 sjalotje (gesnipperd)
100 gram kruidenroomkaas
0 paneermeel
0 Parmezaanse kaas (geraspt)
Bereidingswijze
1. Draai de stelen uit de hoeden van de champignons en hak de stelen fijn.
2. Verhit de olijfolie en bak de gehakte champignonstelen met het sjalotje. Laat iets afkoelen en meng door 100 gram kruidenroomkaas.
3. Vul de champignonhoeden met het kaasmengsel. Strooi er wat paneermeel, eventueel vermengd met wat geraspte Parmezaanse kaas over en zet ze 2-3 minuten onder een hete ovengrill.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
155 kcal
Vetten
13 gram
Waarvan verzadigd vet
6 gram
Koolhydraten
5 gram
Eiwitten
4 gram
Meer recepten in de categorie