Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gevulde eieren met biet

Gevulde eieren met biet

Gevulde eieren met biet product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Tussendoortje
Bereidingstijd
Ca. 45 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 eieren
  • 2 el mayonaise
  • 2/3 el dikke yoghurt of kwark
  • 1 el bieslook, fijngehakt
  • 2 zongedroogde tomaatjes, fijngehakt
  • 1 kleine gekookte rode biet, in blokjes
  • EXTRA spuitzak met kartelspuitmond van 1 cm
Bereiden
Kook de eieren in 8 minuten hard. Spoel ze koud onder de kraan en laat ze even afkoelen.
Pel de eieren en halveer ze met een scherp mes. Haal de dooierhelften eruit en prak deze fijn met de mayonaise en yoghurt. Breng op smaak met peper en zout.
Meng 1 eetlepel bieslook door de vulling. Doe het mengsel in de spuitzak en vul er de eiwitten mee.
Meng de zongedroogde tomaatjes en gekookte rode biet door elkaar en lepel over de eieren. Bestrooi naar smaak met bieslook.

Voedingswaarde

eiwit
8 g
koolhydraten
4 g
vet
13 g
Kcal
165