Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gevulde eieren met biet

Gevulde eieren met biet

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 2 el mayonaise
  • 2/3 el dikke yoghurt of kwark
  • 1 el bieslook, fijngehakt
  • 2 zongedroogde tomaatjes, fijngehakt
  • 1 kleine gekookte rode biet, in blokjes
  • EXTRA spuitzak met kartelspuitmond van 1 cm
Gevulde eieren met biet product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Tussendoor
Recipes/Time Ca. 45 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de eieren in 8 minuten hard. Spoel ze koud onder de kraan en laat ze even afkoelen.
  2. Pel de eieren en halveer ze met een scherp mes. Haal de dooierhelften eruit en prak deze fijn met de mayonaise en yoghurt. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Meng 1 eetlepel bieslook door de vulling. Doe het mengsel in de spuitzak en vul er de eiwitten mee.
  4. Meng de zongedroogde tomaatjes en gekookte rode biet door elkaar en lepel over de eieren. Bestrooi naar smaak met bieslook.

    Voedingswaarde

  • Kcal 165
  • Eiwit 8 g
  • Koolhydraten 4 g
  • Vet 13 g