1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gevulde eieren met biet

Gevulde eieren met biet

Gevulde eieren met biet product foto
  • Ingredienten:

  • 4 eieren
  • 2 el mayonaise
  • 2/3 el dikke yoghurt of kwark
  • 1 el bieslook, fijngehakt
  • 2 zongedroogde tomaatjes, fijngehakt
  • 1 kleine gekookte rode biet, in blokjes
  • EXTRA spuitzak met kartelspuitmond van 1 cm
Bereiden
Kook de eieren in 8 minuten hard. Spoel ze koud onder de kraan en laat ze even afkoelen.
Pel de eieren en halveer ze met een scherp mes. Haal de dooierhelften eruit en prak deze fijn met de mayonaise en yoghurt. Breng op smaak met peper en zout.
Meng 1 eetlepel bieslook door de vulling. Doe het mengsel in de spuitzak en vul er de eiwitten mee.
Meng de zongedroogde tomaatjes en gekookte rode biet door elkaar en lepel over de eieren. Bestrooi naar smaak met bieslook.
Menugang
Tussendoortje
Bereidingstijd
Ca. 45 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 8 g
  • koolhydraten
  • 4 g
  • vet
  • 13 g
  • Kcal
  • 165
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie