Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gevulde eieren met Hollandse garnaaltjes

Gevulde eieren met Hollandse garnaaltjes

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 2 el mayonaise
  • 2/3 el dikke yoghurt of kwark
  • 1 el dille, fijngehakt plus extra takjes om te garneren
  • mespunt cayennepeper
  • 50 g Hollandse garnalen (bakje 100 g)
  • EXTRA spuitzak met kartelspuitmond van 1 cm
Gevulde eieren met Hollandse garnaaltjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Tussendoor
Recipes/Time Ca. 45 minuten
Recipes/Persons 8 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de eieren in 8 minuten hard. Spoel ze koud onder de kraan en laat ze even afkoelen.
  2. Pel de eieren en halveer ze met een scherp mes. Haal de dooierhelften eruit en prak deze fijn met de mayonaise en yoghurt. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Meng er de dille en cayennepeper door. Doe de vulling over in de spuitzak en vul de eierhelften ermee.
  4. Verdeel de garnaaltjes over de vulling en garneer met takjes dille.

    Voedingswaarde

  • Kcal 160
  • Eiwit 10 g
  • Koolhydraten 1 g
  • Vet 13 g