Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gevulde eieren met Hollandse garnaaltjes

Gevulde eieren met Hollandse garnaaltjes

Gevulde eieren met Hollandse garnaaltjes product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Tussendoortje
Bereidingstijd
Ca. 45 minuten
Aantal personen
8

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 eieren
  • 2 el mayonaise
  • 2/3 el dikke yoghurt of kwark
  • 1 el dille, fijngehakt plus extra takjes om te garneren
  • mespunt cayennepeper
  • 50 g Hollandse garnalen (bakje 100 g)
  • EXTRA spuitzak met kartelspuitmond van 1 cm
Bereiden
Kook de eieren in 8 minuten hard. Spoel ze koud onder de kraan en laat ze even afkoelen.
Pel de eieren en halveer ze met een scherp mes. Haal de dooierhelften eruit en prak deze fijn met de mayonaise en yoghurt. Breng op smaak met peper en zout.
Meng er de dille en cayennepeper door. Doe de vulling over in de spuitzak en vul de eierhelften ermee.
Verdeel de garnaaltjes over de vulling en garneer met takjes dille.

Voedingswaarde

eiwit
10 g
koolhydraten
1 g
vet
13 g
Kcal
160