1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gevulde eieren met Hollandse garnaaltjes

Gevulde eieren met Hollandse garnaaltjes

Gevulde eieren met Hollandse garnaaltjes product foto
  • Ingredienten:

  • 4 eieren
  • 2 el mayonaise
  • 2/3 el dikke yoghurt of kwark
  • 1 el dille, fijngehakt plus extra takjes om te garneren
  • mespunt cayennepeper
  • 50 g Hollandse garnalen (bakje 100 g)
  • EXTRA spuitzak met kartelspuitmond van 1 cm
Bereiden
Kook de eieren in 8 minuten hard. Spoel ze koud onder de kraan en laat ze even afkoelen.
Pel de eieren en halveer ze met een scherp mes. Haal de dooierhelften eruit en prak deze fijn met de mayonaise en yoghurt. Breng op smaak met peper en zout.
Meng er de dille en cayennepeper door. Doe de vulling over in de spuitzak en vul de eierhelften ermee.
Verdeel de garnaaltjes over de vulling en garneer met takjes dille.
Menugang
Tussendoortje
Bereidingstijd
Ca. 45 minuten
Aantal personen
8
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 10 g
  • koolhydraten
  • 1 g
  • vet
  • 13 g
  • Kcal
  • 160
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie