
Gevulde eieren met Hollandse garnaaltjes
8 pers.
ca. 45 min
Hollands
Ingrediënten
4 eieren
2 el mayonaise
2/3 el dikke yoghurt of kwark
1 el dille, fijngehakt plus extra takjes om te garneren
mespunt cayennepeper
50 g Hollandse garnalen (bakje 100 g)
EXTRA spuitzak met kartelspuitmond van 1 cm
Bereidingswijze
Kook de eieren in 8 minuten hard. Spoel ze koud onder de kraan en laat ze even afkoelen.
Pel de eieren en halveer ze met een scherp mes. Haal de dooierhelften eruit en prak deze fijn met de mayonaise en yoghurt. Breng op smaak met peper en zout.
Meng er de dille en cayennepeper door. Doe de vulling over in de spuitzak en vul de eierhelften ermee.
Verdeel de garnaaltjes over de vulling en garneer met takjes dille.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
160 kcal
Vetten
13 gram
Koolhydraten
1 gram
Eiwitten
10 gram