Gevulde eieren Oosters - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gevulde eieren Oosters

Gevulde eieren Oosters

Gevulde eieren Oosters product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Tussendoortje
Bereidingstijd
Ca. 45 minuten
Aantal personen
8

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 eieren
  • 2 el mayonaise
  • 2/3 el dikke yoghurt of kwark
  • 50 g zachte roomkaas (100 g)
  • 1 tl kerriepoeder
  • 1 el koriander, fijngehakt plus extra takjes om te garneren
  • 2 tl sesamzaadjes, geroosterd
  • EXTRA spuitzak met kartelspuitmond van 1 cm
Bereiden
Kook de eieren in 8 minuten hard. Spoel ze koud onder de kraan en laat ze even afkoelen.
Pel de eieren en halveer ze met een scherp mes. Haal de dooierhelften eruit en prak deze fijn met de mayonaise en yoghurt. Breng op smaak met peper en zout.
Meng er de roomkaas, kerrie en gehakte koriander door.
Doe de vulling over in de spuitzak en vul de eierhelften ermee.
Garneer met geroosterd sesamzaad en een takje koriander.

Voedingswaarde

eiwit
8 g
koolhydraten
1 g
vet
17 g
Kcal
190