
Gevulde eitjes met asperge
8 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
8 eieren (Biologisch PLUS)
8 groene aspergetips
3 eetlepels PLUS mayonaise
1 eetlepel PLUS grove mosterd
1 theelepel PLUS paprikapoeder
5 gram fijngesneden bieslook (Biologisch PLUS in pot)
Bereidingswijze
1 Kook 8 eieren (Biologisch PLUS) in ca. 9 min. hard en 8 groene aspergetips in 2 min. beetgaar. Roer terwijl de eieren koken rustig in de pan, dan eindigen de eidooiers perfect in het midden! Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze.
2 Snijd het bovenste kapje eraf en haal de eidooier eruit. Prak de eidooiers en de kapjes fijn en roer er 3 eetlepels PLUS mayonaise, 1 eetlepel PLUS grove mosterd en peper en zout naar smaak door. Snijd aan de onderkant een stukje af, zodat de eieren stabiel staan en vul de eieren met het mengsel met behulp van een theelepel of spuitzak.
3 Steek er een aspergetip in. Bestrooi ze met 1 theelepel PLUS paprikapoeder en 5 gram fijngesneden bieslook (Biologisch PLUS in pot).
Variatietip!
Verkruimel er een paar stukjes uitgebakken spek of wat blauwaderkaas over.
Meer recepten in de categorie