Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gevulde eitjes met asperge

Gevulde eitjes met asperge

Ingrediënten

  • 8 eieren (Biologisch PLUS)
  • 8 groene aspergetips
  • 3 eetlepels PLUS mayonaise
  • 1 eetlepel PLUS grove mosterd
  • 1 theelepel PLUS paprikapoeder
  • 5 gram fijngesneden bieslook (Biologisch PLUS in pot)
Gevulde eitjes met asperge product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Brunch
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 8 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Kook 8 eieren (Biologisch PLUS) in ca. 9 min. hard en 8 groene aspergetips in 2 min. beetgaar. Roer terwijl de eieren koken rustig in de pan, dan eindigen de eidooiers perfect in het midden! Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze.
  2. 2 Snijd het bovenste kapje eraf en haal de eidooier eruit. Prak de eidooiers en de kapjes fijn en roer er 3 eetlepels PLUS mayonaise, 1 eetlepel PLUS grove mosterd en peper en zout naar smaak door. Snijd aan de onderkant een stukje af, zodat de eieren stabiel staan en vul de eieren met het mengsel met behulp van een theelepel of spuitzak.
  3. 3 Steek er een aspergetip in. Bestrooi ze met 1 theelepel PLUS paprikapoeder en 5 gram fijngesneden bieslook (Biologisch PLUS in pot).

Variatie

Verkruimel er een paar stukjes uitgebakken spek of wat blauwaderkaas over.