Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gevulde kipfilet met risotto

Gevulde kipfilet met risotto

Ingrediënten

  • 1 stuk(ken) vleestomaat (in blokjes gesneden, zonder zaadjes)
  • 2 el olijfolie
  • 4 stuk(ken) kipfilet
  • 2 stuk(ken) sjalotjes
  • 1 pak(je) PLUS risotto
  • 25 g boter
  • 150 g roomkaas met ananas
  • 1 tl Silvo kerriepoeder
  • 1 zak(je) panklare doperwtjes 150 gram
Gevulde kipfilet met risotto product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de kipfilets open zoals een envelop. Kruid met peper, zout en wat kerriepoeder. Vul ze met de ananasroomkaas en vouw weer dicht. Zet vast met een prikkertje. Verhit een koekenpan met boter en bak de kipfilets goudbruin aan alle zijden. Zet ze vervolgens ca. 10-15 minuten in een voorverwarmde oven. Maak in de tussentijd de risotto door de sjalotjes even aan te zweten in een scheutje olijfolie. Voeg de risottorijst erbij en bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking. Op het laatst de doperwtjes en de tomaatblokjes toevoegen en even verwarmen. Indien nodig extra op smaak brengen met peper en zout. De risotto in borden scheppen en de kipfilets in het midden plaatsen.

Variatie

Toetjestip: PLUS Cheesecake

    Voedingswaarde

  • Kcal 520
  • Eiwit 42 g
  • Koolhydraten 29 g
  • Vet 28 g