
Gevulde kipfilet met risotto
4 pers.
ca. 25 min
Mediterraans
Ingrediënten
1 stuk(ken) vleestomaat (in blokjes gesneden, zonder zaadjes)
2 el olijfolie
4 stuk(ken) kipfilet
2 stuk(ken) sjalotjes
1 pak(je) PLUS risotto
25 g boter
150 g roomkaas met ananas
1 tl Silvo kerriepoeder
1 zak(je) panklare doperwtjes 150 gram
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180°C. 
 Snijd de kipfilets open zoals een envelop. Kruid met peper, zout en wat kerriepoeder.
 Vul ze met de ananasroomkaas en vouw weer dicht. Zet vast met een prikkertje.
 Verhit een koekenpan met boter en bak de kipfilets goudbruin aan alle zijden.
 Zet ze vervolgens ca. 10-15 minuten in een voorverwarmde oven.
 
 Maak in de tussentijd de risotto door de sjalotjes even aan te zweten in een scheutje olijfolie. Voeg de risottorijst erbij en bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking. Op het laatst de doperwtjes en de tomaatblokjes toevoegen en even verwarmen. Indien nodig extra op smaak brengen met peper en zout.
 
 De risotto in borden scheppen en de kipfilets in het midden plaatsen.
Variatietip!
Toetjestip: PLUS Cheesecake
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
520 kcal
Vetten
28 gram
Koolhydraten
29 gram
Eiwitten
42 gram