
Gevulde oliebol met roomkaas en kersen
Nagerecht
10 pers.
ca. 15 min
Hollands
Ingrediënten
100 gram MonChou Verse roomkaas
1 zakje Ruf Vanillesuiker
100 milliliter PLUS Slagroom
2 eetlepels Suiker
10 stuks Feestelijk PLUS oliebollen naturel
10 eetlepels Taart & vlaaifruit kersen
Poedersuiker
Mixer
Bereidingswijze
1. Klop met de mixer de roomkaas met de vanillesuiker romig. Klop de slagroom met de suiker stijf. Spatel de slagroom door de roomkaas.
2. Snijd de oliebollen in, maar niet door. Vul ze met de roomkaas. Schep er de kersenvulling bij en bestrooi met poedersuiker.
Variatietip
Bestrooi de oliebollen met verkruimelde kandijkoeken.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
281 kcal
Vetten
14 gram
Waarvan verzadigd vet
5 gram
Koolhydraten
33 gram
Waarvan suikers
10 gram
Vezels
1 gram
Eiwitten
6 gram
Zout
0.70 gram