
Gevulde omelet met pulled pork en komkommer
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
1 courgette
1 rode paprika
4 handjes cashewnoten ongezouten
6 PLUS vrije uitloopeieren middelgroot
4 eetlepels sojasaus
350 gram pulled pork
1 kropsla
1 komkommer
200 gram rauwkost wortelreepjes
Bereidingswijze
1. Rasp de courgette en de rode paprika en hak de cashewnoten fijn.
2. Klop de eieren los, voeg de sojasaus, de courgette en de paprika toe en meng goed.
3. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak van een vierde van het eiermengsel een omelet. Keer de omelet voorzichtig als de bovenzijde begint te stollen en bak de andere kant nog 2 minuten. Bak op dezelfde manier nog 3 omeletten.
4. Verwarm ondertussen de pulled pork volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5. Snijd de kropsla en de komkommer in dunne reepjes.
6. Verdeel de sla samen met de komkommer, de wortel en de pulled pork over de omeletten en rol deze op.
7. Verdeel de gevulde omeletten over de borden.