Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gevulde pasta met cantharellen en een bruine boter-tijm saus

Gevulde pasta met cantharellen en een bruine boter-tijm saus

Ingrediënten

  • 500 gram ravioli (pasta)
  • 100 gram slamelange
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 stuks sjalotten
  • 100 gram roomboter
  • 500 gram kastanjechampignons
  • 5 takjes verse tijm
  • 50 gram hazelnoten
  • 200 gram trostomaten
  • 125 gram mozzarella
Gevulde pasta met cantharellen en een bruine boter-tijm saus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Snijd de kastanjechampignons in vieren, pel en snipper de sjalotten en de knoflook, halveer de trostomaatjes en hak de hazelnoten grof.
  2. 2. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. 3. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en fruit de helft van de sjalotten en de knoflook 3 minuten. Voeg de champignons toe en bak in 6 - 8 minuten rondom bruin. Haal uit de pan en bewaar apart.
  4. 4. Verhit voor de bruine boter-tijm saus de helft van de boter in een koekenpan. Voeg zodra de boter gesmolten is de overige sjalot, knoflook en tijm toevoegen en verwarm 1 minuut op laag vuur. Voeg de overige boter, de hazelnoten en de champignons toe, verwarm en roer de pasta erdoor.
  5. 5. Meng voor de salade de sla en de trostomaatjes door elkaar en garneer met de mozzarella.
  6. 6. Verdeel de pasta over de borden en serveer met de salade.
  7. Tip: Garneer de pasta met Parmezaanse kaas.

    Voedingswaarde

  • Kcal 413
  • Eiwit 18 g
  • Koolhydraten 24 g
  • waarvan suikers 3
  • Vet 27 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 11
  • Vezels 5