Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gevulde pasta met gestoofde venkel en mozzarella

Gevulde pasta met gestoofde venkel en mozzarella

Ingrediënten

  • 2 el olijfolie traditioneel
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 venkelknollen, in reepjes
  • 250 g cherrytomaatjes
  • 500 g gevulde pasta met cantharellen (koelschap)
  • 20 g vers basilicum (biologisch)
  • 150 g mini mozzarella
Gevulde pasta met gestoofde venkel en mozzarella product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Breng 3 liter water aan de kook.
  2. Verhit 2 el olie in een hapjes­- of wokpan. Voeg de venkel en ui toe en laat in 10 min. op laag vuur gaar worden zonder dat ze kleuren. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Halveer de cherrytomaatjes. Doe de pasta in het kokende water en laat 4 min. koken. Doe de gehalveerde cherrytomaatjes in de pan bij de venkel en verhit 1 min. mee.
  4. Snij de basilicumblaadjes in reepjes. Giet de pasta af en voeg toe aan de pan met venkel. Voeg het basilicum toe en meng alles voorzichtig.
  5. Verdeel de pasta over de borden, verdeel de mini mozzarellabolletjes erover en garneer met wat basilicumblaadjes.

    Voedingswaarde

  • Kcal 550
  • Eiwit 20 g
  • Koolhydraten 42 g
  • Vet 32 g