In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gevulde pasta met gestoofde venkel en mozzarella

Gevulde pasta met gestoofde venkel en mozzarella

Gevulde pasta met gestoofde venkel en mozzarella product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 el olijfolie traditioneel
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 venkelknollen, in reepjes
  • 250 g cherrytomaatjes
  • 500 g gevulde pasta met cantharellen (koelschap)
  • 20 g vers basilicum (biologisch)
  • 150 g mini mozzarella
Bereiden
Breng 3 liter water aan de kook.
Verhit 2 el olie in een hapjes­- of wokpan. Voeg de venkel en ui toe en laat in 10 min. op laag vuur gaar worden zonder dat ze kleuren. Breng op smaak met peper en zout.
Halveer de cherrytomaatjes. Doe de pasta in het kokende water en laat 4 min. koken. Doe de gehalveerde cherrytomaatjes in de pan bij de venkel en verhit 1 min. mee.
Snij de basilicumblaadjes in reepjes. Giet de pasta af en voeg toe aan de pan met venkel. Voeg het basilicum toe en meng alles voorzichtig.
Verdeel de pasta over de borden, verdeel de mini mozzarellabolletjes erover en garneer met wat basilicumblaadjes.

Voedingswaarde

eiwit
20 g
koolhydraten
42 g
vet
32 g
Kcal
550