Ga naar hoofdinhoud
  • Voor 23:55 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 1300 Laagblijvers
  • PLUS Express: over 2 uur op jouw adres
  • Folder
  • Klantenservice
0.00
0
0
Menu
Producten
Aanbiedingen
BBQ assortiment
Aardappelen, groente, fruit
Verse kant-en-klaarmaaltijden
Vlees, kip, vis, vega
Kaas, vleeswaren, tapas
Zuivel, eieren, boter
Brood, gebak, bakproducten
Ontbijtgranen, broodbeleg, tussendoor
Frisdrank, sappen, koffie, thee
Wijn, bier, sterke drank
Pasta, rijst, internationale keuken
Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
Snoep, koek, chocolade, chips, noten
Diepvries
Baby, drogisterij
Bewuste voeding
Huishouden
Koken, non-food, service
Huisdier
Aanbiedingen
Recepten
Goed eten
InspiratiePLUS magazine
Spaaracties
Zakelijk
Winkels
Meer
Goed eten
InspiratieWijnkiezerPLUS magazine
SpaaractiesZakelijkWinkelsTaartenshopBloemenshopWijnshopBoodschappenlijstjes
Kies jouw winkel
Gevulde portobello’s met spinazie
LEKKER_MET_LAAGBLIJVERS

Gevulde portobello’s met spinazie

hoofdgerecht
4 pers.
ca. 40 min
9.91 voor 4 pers.

Ingrediënten

4 stuks Portobello
2 eetlepel Olijfolie
1 stuk Sjalotten
2 tenen Knoflook
300 gram Spinazie
200 gram Ricotta
1 theelepel Tijm
60 gram Parmigiano
50 gram Walnoten
40 gram Paneermeel

Kies producten

Biologisch PLUS Portobello biologisch
Per 2 st
1.
65
2
2
PLUS Olijfolie Mild 1000ML
Per 1000 ml
8.
49
1
1
PLUS Sjalotten
Per 500 g
1.
45
1
1
Biologisch PLUS Knoflook biologisch
Per 2 st
2.
19
1
1
PLUS Spinazie gewassen
Per 400 g
2.
19
1
1
Galbani Ricotta
Per 250 g
3.
29
1
1
Silvo Tijm
Per 15 g
2.
69
1
1
PLUS Parmigiano reggiano 30+
Per 170 gram
5.
77
1
1
PLUS Walnoten (ongb)
Per 110 g
2.
39
1
1
PLUS Paneermeel naturel
Per 150 g
0.
59
1
1

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden (boven- en onderwarmte).
2. Snipper de sjalot, snijd de knoflook fijn en de spinazie grof. Verhit een eetlepel olie in een koekenpan en fruit de sjalot en knoflook tot dit zacht begint te worden. Voeg de spinazie toe en bak mee tot dit geslonken is. Breng op smaak met peper en zout en haal van het vuur.
3. Hak de walnoten en meng samen met de ricotta en Parmezaan door het spinaziemengsel. Meng de paneermeel met de resterende halve eetlepel olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
4. Verwijder de steeltjes van de portobello en leg ze met de bolle kant naar beneden op een met bakpapier beklede bakplaat. Smeer de portobello’s in met een halve eetlepel olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Vul de portobello’s met het spinaziemengsel en verdeel de paneermeel hier overheen.
5. Bak 20 tot 25 minuten af in de oven, tot de portobello’s gaar zijn. Dien direct op.
Deel het op:
Meer recepten in de categorie
Lekker met Laagblijvers
Wijzig moment
Producten niet beschikbaar
Helaas is dit product niet beschikbaar bij . Het wordt verwijderd uit je winkelwagentje. Kies een alternatief product of selecteer een andere supermarkt om dit product te bestellen.
Niet beschikbare product in geselecteerde winkel:
Andere winkel kiezen
Producten toevoegen
Je hebt nog producten in je winkelwagen. Je kunt deze producten toevoegen aan de bestelling die je gaat wijzigen.
Niet toevoegen

PLUS Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen, acties, inspiratie en persoonlijke aanbevelingen gem. 2x per week in je inbox
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt nu een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Niet ontvangen? Check je spamfolder.

Download de gratis app

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Nieuwbouw distributiecentrum Deventer
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Acties

Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Nieuwbouw distributiecentrum Deventer
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Acties

Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Nieuwbouw distributiecentrum Deventer
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS
Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop
Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren
PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Actievoorwaarden
Cookie informatie

De cookies van PLUS

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën, zodat wij en derden jouw gedrag op onze website(s), maar ook daarbuiten kunnen volgen, ook wanneer je doorklikt vanuit onze e-mails en nieuwsbrieven. Verder kunnen wij versleutelde persoonsgegevens delen (zoals een e-mailadres en aankoopgegevens) met derde partijen zoals onze advertentiepartners om je gepersonaliseerde advertenties te laten zien op onze website(s), maar ook daarbuiten. Ook kunnen wij jouw gegevens gebruiken om analyses uit te voeren zoals het meten van de effectiviteit van onze advertenties. Als je alle cookies accepteert, dan ga je akkoord dat wij jouw gegevens (versleuteld) kunnen delen met derden. Via cookievoorkeuren kun je ook zelf instellen welke cookies we plaatsen en je toestemming wijzigen of intrekken. Lees meer in ons cookiebeleid en privacy statement.
Zelf instellen