Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gewokte rijstnoedels met biefstukreepjes

Gewokte rijstnoedels met biefstukreepjes

Ingrediënten

  • 1 stuk komkommer
  • 200 gram ossenhaas
  • 800 gram wokgroenten
  • 1 stuk rode peper
  • 1 teentje knoflook
  • 4 eetlepels sojasaus
  • 1 eetlepel honing
  • 1 eetlepel sesamolie
  • 220 gram rijstnoedels
  • 2 eetlepels azijn
Gewokte rijstnoedels met biefstukreepjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Halveer de komkommer over de lengte, verwijder de zaadlijsten met een lepel en snijd in dunne reepjes. Snijd de rode peper in schuine ringen. Pel en pers de knoflook. Meng de sojasaus, de honing, de sesamolie en de knoflook tot een saus.
  2. Bereid de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Snijd de ossenhaas in reepjes. Verhit een scheutje zonnebloemolie in een grote wok en roerbak de ossenhaasreepjes rondom tot deze net iets kleur gekregen heeft. Schep uit de wok en laat rusten.
  4. Voeg de wokgroenten toe aan de wok en roerbak 3 minuten. Voeg de rijstnoedels, de ossenhaas en de saus toe en meng tot een geheel.
  5. Meng de komkommerreepjes met de rode peper en de azijn.
  6. Verdeel de gewokte noedels over de borden en serveer met de zure komkommer salade.
  7. Tip: Lekker met sesamzaadjes.

    Voedingswaarde

  • Kcal 366
  • Eiwit 19 g
  • Koolhydraten 62 g
  • waarvan suikers 13
  • Vet 3 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 1
  • Vezels 6