
Gezonde wrap met kabeljauw, avocado en salsa van cherrytomaten
4 pers.
ca. 20 min
Ingrediënten
400 gram kabeljauw
2 stuks avocado's
300 gram cherrytomaten
4 takjes koriander
1 stuk rode peper
1 stuk limoen
4 stuks tortillawraps
100 gram ijsbergsla
Bereidingswijze
1. Snijd de kabeljauwfilet in stukken. Verwijder de schil en de pit van de avocado en snijd in plakjes. Snijd de cherrytomaten in vieren en hak de koriander en rode peper fijn. Rasp en pers de limoen.
2. Meng voor de salsa de gesneden cherrytomaten met de rode peper, koriander en geraspte limoenschil. Breng op smaak met limoensap en peper.
3. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de stukken kabeljauw goudbruin.
4. Verwarm de tortilla's kort in een droge koekenpan en vul met de ijsbergsla, de kabeljauw, de plakken avocado en de salsa van cherrytomaten.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
1566 Kj
Calorieën
374 kcal
Vetten
15 gram
Waarvan verzadigd vet
3 gram
Koolhydraten
29 gram
Waarvan suikers
4 gram
Vezels
6 gram
Eiwitten
28 gram