

Glutenvrije crackers met avocado, ei en crispy chili olie
Lunch
4 pers.
ca. 20 min
5.35 voor 4 pers.
Ingrediënten
8 stuks Eieren
1 stuk Bosui
2 theelepel Chilipeper vlokken
1 theelepel Sesamzaad
5 eetlepel Zonnebloemolie
2 stuks Avocado
8 stuks Wasa Glutenvrije en Lactosevrije Knäckebröd
Bereidingswijze
1. Breng in een pan een ruime hoeveelheid water aan de kook. Laat wanneer het water kookt de eieren voorzichtig in het water zakken met een lepel. Kook de eieren 6 ½ minuut, spoel hierna direct heel goed af met koud water zodat het kookproces stopt.
2. Snijd intussen de bosui in ringen en doe in een hittebestendige kom samen met de chilivlokken en het sesamzaad. Verhit de zonnebloemolie in een steelpan en voeg dit, wanneer het heet is, aan de kom toe.
3. Prak de avocado’s fijn en breng op smaak met peper en zout.
4. Verdeel dit op de glutenvrije crackers. Snijd de eieren door midden, leg op de cracker en verdeel wat van de crispy chili olie hier overheen. Garneer optioneel met wat verse dille.
Meer recepten in de categorie