Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gnocchi in tomaten-pesto saus

Gnocchi in tomaten-pesto saus

Ingrediënten

  • 500 gram tomaten
  • 500 gram gnocchi di patate
  • 250 gram gemengd gehakt
  • 2 eetlepels groene pesto
  • 2 bollen buffel mozzarella
  • 1 stuks ui
  • 1 teentje knoflook
  • 5 takjes basilicum
Gnocchi in tomaten-pesto saus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Halveer de tomaten en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met olijfolie en rooster 20 minuten.
  2. Pel en snipper de ui en pers de knoflook. Hak de basilicum fijn.
  3. Verhit een scheutje olijfolie in een grote hapjespan en rul het gehakt. Voeg vervolgens de ui, de knoflook, de geroosterde tomaten en de pesto toe. Plet met een vork de tomaten zodat ze wat meer uit elkaar vallen.
  4. Bereid de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer vervolgens samen met de basilicum door de saus.
  5. Scheur de mozzarella in stukken. Verdeel de gnocchi over de borden en serveer met de mozzarella.