Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gnocchi met geroosterde champignons en paprika

Gnocchi met geroosterde champignons en paprika

Ingrediënten

  • 400 gram champignons
  • 500 gram trostomaten
  • 2 stuks rode paprika's
  • 300 gram gnocchi
  • 2 eetlepels rode pesto
  • 4 takjes basilicum
  • 20 gram parmezaanse kaas
  • 5 teentjes knoflook
  • 6 takjes tijm
Gnocchi met geroosterde champignons en paprika product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de champignons in vieren en de tomaten en de paprika in blokjes.
  2. 2. Verdeel de paprika, de champignons, de knoflooktenen en 4 takjes tijm over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met olijfolie en rooster in de oven 20 minuten goudbruin en gaar.
  3. 3. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak de tomaat met de overige tijm 8 minuten. Draai het vuur lager.
  4. 4. Bereid de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. 5. Voeg de gnocchi, de rode pesto en de geroosterde groenten toe aan de tomaat.
  6. 6. Scheur de blaadjes van de takjes basilicum en roer de helft door de saus.
  7. 7. Verdeel de gnocchi over de borden en garneer met de Parmezaanse kaas en de overige basilicum.

    Voedingswaarde

  • Kcal 529
  • Eiwit 22 g
  • Koolhydraten 59 g
  • waarvan suikers 4
  • Vet 18 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 5
  • Vezels 22