Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gnocchi met tonijn in tomaten-spinaziesaus

Gnocchi met tonijn in tomaten-spinaziesaus

Ingrediënten

  • 400 gram gnocchi
  • 250 gram tomatensaus
  • 280 gram tonijn uit blik
  • 1 stuk rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 20 gram zwarte olijven
  • 600 gram verse spinazie
  • 200 gram cherrytomaten
  • 20 gram parmezaanse kaas
Gnocchi met tonijn in tomaten-spinaziesaus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Pel en snipper de rode ui en pers de knoflook. Halveer de cherrytomaten en laat de tonijnstukken uitlekken.
  2. 2. Bereid de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. 3. Verhit een scheut olijfolie in een hapjespan en fruit de ui en de knoflook 2 minuten. Voeg de spinazie toe en wacht tot de blaadjes geslonken zijn. Voeg de cherrytomaten, de tonijn, de olijven en de tomatensaus toe en verwarm nog 8 minuten.
  4. 4. Meng de gnocchi door de saus.
  5. 5. Verdeel over de borden en serveer met de Parmezaanse kaas.

    Voedingswaarde

  • Kcal 338
  • Eiwit 31 g
  • Koolhydraten 43 g
  • waarvan suikers 9
  • Vet 4 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 2
  • Vezels 7