
Gouden eieren met truffelrollade
Ontbijt
4 pers.
ca. 10 min
Hollands
Ingrediënten
6 gekookte gouden eieren (Feestelijk PLUS)
Grof zeezout
1 el truffelmayonaise
3 plakjes truffelrollade (vleeswaren)
1 takje platte peterselie
Bereidingswijze
Snijd voorzichtig het kapje van de eieren. Schep het ei uit het kapje en hak fijn.
Strooi een laagje zeezout op een schaaltje. Zet de eieren in het zout, zodat ze stevig staan. Schep op elk ei een toefje truffelmayonaise.
Halveer de plakjes rollade en leg het vlees losjes op de eieren. Garneer met het fijngehakte ei en de peterselie.
Variatietip
Vervang de truffelrollade door Provençaalse beenham, serranoham of gerookte zalm en gebruik citroenmayonaise.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
135 kcal
Vetten
11 gram
Waarvan verzadigd vet
3 gram
Eiwitten
9 gram
Zout
0.40 gram