

Granola met gepocheerde peer
Ontbijt
4 pers.
ca. 45 min
Hollands
3.91 voor 4 pers.
Ingrediënten
4 stuks Peren
3 Zakje Indian chai thee
3 eetlepel Suiker
100 gram Havervlokken grof bio
2 eetlepel Plus zonnebloemolie
1 eetlepel Kaneel
500 gram Griekse stijl yoghurt
Bereidingswijze
1. Verhit de oven voor op 200 graden.
2. Verhit een steelpan met 600 ml water, de 3 theezakjes en 1 el kristalsuiker. Voeg de peer hier aan toe en laat de peren 30 minuten op laag vuur pocheren.
3. Meng de havervlokken met de olie, kaneel en 2 el kristalsuiker. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en bak 15 minuten af, tot goudbruin. Schep halverwege even door. Laat afkoelen.
4. Serveer de Griekse yoghurt met de granola en de gepocheerde peer.
Meer recepten in de categorie