Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Granola met gepocheerde peer

Granola met gepocheerde peer

Ingrediënten

  • 4 stuks Peren
  • 3 Zakje Indian chai thee
  • 3 eetlepel Suiker
  • 100 gram Havervlokken grof bio
  • 2 eetlepel Plus zonnebloemolie
  • 1 eetlepel Kaneel
  • 500 gram Griekse stijl yoghurt
Granola met gepocheerde peer  product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Ontbijt
Recipes/Time Ca. 45 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Verhit de oven voor op 200 graden.
  2. 2. Verhit een steelpan met 600 ml water, de 3 theezakjes en 1 el kristalsuiker. Voeg de peer hier aan toe en laat de peren 30 minuten op laag vuur pocheren.
  3. 3. Meng de havervlokken met de olie, kaneel en 2 el kristalsuiker. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en bak 15 minuten af, tot goudbruin. Schep halverwege even door. Laat afkoelen.
  4. 4. Serveer de Griekse yoghurt met de granola en de gepocheerde peer.

    Voedingswaarde

  • Kcal 156
  • Eiwit 3 g
  • Koolhydraten 28 g
  • waarvan suikers 11
  • Vet 2 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 0
  • Vezels 2