
Granola-speltbars met dadels en pindakaas
12 pers.
ca. 60 min
Amerikaans
Ingrediënten
50 g pindakaas
50 ml honing
150 g dadels, zonder pit, fijngehakt of dadels, geweld
200 g GIJS Granola spelt (fles 275 g)
lage ovenschaal (20x20 xm)
vershoudfolie
Bereidingswijze
Bekleed de ovenschaal met een royaal vel vershoudfolie.
Verwarm in een steelpan de pindakaas met de honing. Schep er de fijngehakte dadels of gewelde abrikozen en Granola spelt door.
Schep het granolamengsel in de vorm, vouw de folie dicht en druk met de handen tot een platte koek. Laat de koek in de koelkast in 6 uur stevig worden.
Snijd de koek in 12 repen.
Variatietip!
Ook lekker om toe te voegen: 2 el discodip, 50 gram melkchocolade butterscotch, grofgehakt, 3 el geraspte kokos, 2 el gedroogde cranberry's gezoet.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
155 kcal
Vetten
6 gram
Koolhydraten
21 gram
Eiwitten
3 gram