1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Granola-speltbars met dadels en pindakaas

Granola-speltbars met dadels en pindakaas

Granola-speltbars met dadels en  pindakaas product foto
  • Ingredienten:

  • 50 g pindakaas
  • 50 ml honing
  • 150 g dadels, zonder pit, fijngehakt of dadels, geweld
  • 200 g GIJS Granola spelt (fles 275 g)
  • lage ovenschaal (20x20 xm)
  • vershoudfolie
Bereiden
Bekleed de ovenschaal met een royaal vel vershoudfolie.
Verwarm in een steelpan de pindakaas met de honing. Schep er de fijngehakte dadels of gewelde abrikozen en Granola spelt door.
Schep het granolamengsel in de vorm, vouw de folie dicht en druk met de handen tot een platte koek. Laat de koek in de koelkast in 6 uur stevig worden.
Snijd de koek in 12 repen.
Variatie
Ook lekker om toe te voegen: 2 el discodip, 50 gram melkchocolade butterscotch, grofgehakt, 3 el geraspte kokos, 2 el gedroogde cranberry's gezoet.
Menugang
Tussendoortje
Bereidingstijd
Ca. 60 minuten
Aantal personen
12
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 3 g
  • koolhydraten
  • 21 g
  • vet
  • 6 g
  • Kcal
  • 155
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie