Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Granola-speltbars met dadels en pindakaas

Granola-speltbars met dadels en pindakaas

Ingrediënten

  • 50 g pindakaas
  • 50 ml honing
  • 150 g dadels, zonder pit, fijngehakt of dadels, geweld
  • 200 g GIJS Granola spelt (fles 275 g)
  • lage ovenschaal (20x20 xm)
  • vershoudfolie
Granola-speltbars met dadels en  pindakaas product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Tussendoor
Recipes/Time Ca. 60 minuten
Recipes/Persons 12 personen

Bereidingswijze

  1. Bekleed de ovenschaal met een royaal vel vershoudfolie.
  2. Verwarm in een steelpan de pindakaas met de honing. Schep er de fijngehakte dadels of gewelde abrikozen en Granola spelt door.
  3. Schep het granolamengsel in de vorm, vouw de folie dicht en druk met de handen tot een platte koek. Laat de koek in de koelkast in 6 uur stevig worden.
  4. Snijd de koek in 12 repen.

Variatie

Ook lekker om toe te voegen: 2 el discodip, 50 gram melkchocolade butterscotch, grofgehakt, 3 el geraspte kokos, 2 el gedroogde cranberry's gezoet.

    Voedingswaarde

  • Kcal 155
  • Eiwit 3 g
  • Koolhydraten 21 g
  • Vet 6 g