Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Grapefruitmimosa

Grapefruitmimosa

Ingrediënten

  • ½ pitahaya
  • 3 rode grapefruits
  • 1 fles Ita Prosecco Spumante (750 ml)
  • Benodigdheden: meloenbolletjestang, champagneflûtes, citruspers
Grapefruitmimosa product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Brunch
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 6 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Halveer de pitahaya en schep met de meloenbolletjestang 12 mooie bolletjes uit het vruchtvlees. Of snijd het vruchtvlees in driehoekjes.
  2. 2 Pers 2½ grapefruit uit en snijd de resterende helft in 6 dunne plakjes. Verdeel het sap over de champagneflûtes en vul aan met Prosecco. Garneer met de pitahaya bolletjes en grapefruit. jes en gehalveerde plakjes grapefruit.

    Voedingswaarde

  • Kcal 121
  • Eiwit 1 g
  • Koolhydraten 7 g
  • Vet 0 g