1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Griekse yoghurt met kersen en honing

Griekse yoghurt met kersen en honing

Griekse yoghurt met kersen en honing product foto
  • Ingredienten:

  • 150 g Griekse yoghurt
  • 1 el honing
  • snuf kaneelpoeder
  • 100 g zoete kersen, ontdooid (pakje 250 g, vriesvers)
  • 1 el extra pure chocolade, geraspt (reep 75 g, PLUS)
Bereiden
Meng in een groot glas de yoghurt met de honing en kaneelpoeder.
Hak de helft van de kersen grof en meng ze door de yoghurt.
Top af met de resterende kersen en bestrooi met chocoladerasp.
Menugang
Ontbijtgerecht
Bereidingstijd
Ca. 5 minuten
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 9 g
  • koolhydraten
  • 35 g
  • vet
  • 21 g
  • Kcal
  • 370
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie